Als lekkerste getest!

Onze favorieten Premium Orange, Stawberry Hill en Mango Dream zijn als lekkerste uit de test gekomen! Bij CoolBest zijn we erg blij met dit resultaat!
Wij zijn namelijk alleen tevreden wanneer we de allerlekkerste smaak hebben gevonden. Door gebruik te maken van de lekkerste smaakcombinaties, kunnen we met recht zeggen dat we de allerlekkerste zijn! We keep it cool, you get the best!

 

 

In 2017 heeft onafhankelijk onderzoeksbureau Ivomar een onderzoek uitgevoerd onder 450 consumenten in de leeftijd van 20 tot 60 jaar, die regelmatig gekoelde vruchtensappen drinken. Zij hebben onze Premium Orange, Strawberry Hill en Mango Dream in drie groepen getest op basis van smaak en smaakverwachting tegen die van concurrenten. Hierbij kwamen de sappen van CoolBest als beste uit de test!

 

Wil je weten waarom CoolBest zo lekker is?

Lees meer ›

Wil je meer informatie over het onderzoek, neem dan contact met ons op.

Contact

Heeft u een vraag of is het product niet naar wens? Heeft u een foto of een verhaal dat u met ons wil delen? Wij horen het graag!

UW REACTIE

Soort reactie*

Product*

Reactieomschrijving*

Bijlagen (bijv. foto's of afbeeldingen)

UW GEGEVENS

Aanhef*

De heerMevrouw

Voorletter(s)*

Tussenvoegsel

Achternaam*

Straat

Huisnummer

Postcode

Plaats

E-mailadres*

Telefoon

Ik ga akkoord met de website voorwaarden.*

U kunt ons ook (gratis) bellen: 0800-0203320. Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur.

De velden met * hebben wij minimaal nodig om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wij gebruiken uw gegevens niet ongevraagd voor andere doeleinden.

© 2018 CoolBest | Privacy beleid | Cookie beleid | Website voorwaarden © 2018 CoolBest
Privacy beleid
Cookie beleid
Website voorwaarden