Hoe het begon

1995. Nederland maakt kennis met CoolBest: het eerste vruchtensap dat rechtstreeks vanuit de koeling verkocht wordt. En dat is niet voor niets: gekoeld blijft de kwaliteit optimaal bewaard en de smaak dus het lekkerst.
We keep it cool, you get the best!

Onze missie is dan ook: het creëren van de ideale mix van smaak en gezonde ingrediënten waardoor onze sappen altijd extra lekker, extra gezond of extra verrassend zijn. In de afgelopen jaren brachten we continu verrassende smaakcombinaties. Altijd met de lekkerste fruitsoorten in de basis. Inmiddels zijn onze Strawberry Hill en Mango Dream niet meer weg te denken.

Nu, ruim 20 jaar later, werken we bij CoolBest nog altijd met evenveel passie aan onze missie, passend bij de nieuwste trends. Bijvoorbeeld met onze nieuwe smoothies: lekker thuis én onderweg genieten. Bovendien bevat ons gehele assortiment alleen natuurlijke fruitsuikers! Gun jezelf dus gerust elke dag iets extra’s met CoolBest.

Bekijk al onze commercials ›

Contact

Heeft u een vraag of is het product niet naar wens? Heeft u een foto of een verhaal dat u met ons wil delen? Wij horen het graag!

UW REACTIE

Soort reactie*

Product*

Reactieomschrijving*

Bijlagen (bijv. foto's of afbeeldingen)

UW GEGEVENS

Aanhef*

De heerMevrouw

Voorletter(s)*

Tussenvoegsel

Achternaam*

Straat

Huisnummer

Postcode

Plaats

E-mailadres*

Telefoon

Ik ga akkoord met de website voorwaarden.*

U kunt ons ook (gratis) bellen: 0800-0203320. Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur.

De velden met * hebben wij minimaal nodig om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wij gebruiken uw gegevens niet ongevraagd voor andere doeleinden.

© 2018 CoolBest | Privacy beleid | Cookie beleid | Website voorwaarden © 2018 CoolBest
Privacy beleid
Cookie beleid
Website voorwaarden