Vriendenpanel – Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen

Het vriendenpanel is een initiatief van FrieslandCampina. Het panel betreft een groep geïnteresseerden die met enige regelmatig meedoet aan Internetonderzoek. De panelleden worden via e-mail uitgenodigd om regelmatig een korte vragenlijst in te vullen.

 

Hoe werkt het vriendenpanel?

Je kunt je eenvoudig aanmelden door een korte vragenlijst in te vullen. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsbericht waarmee je toegang krijgt tot je persoonlijke profielpagina, waar je eventueel persoonlijke gegevens kunt aanpassen. Met behulp van de antwoorden op deze vragen kunnen wij onze panelleden doelgericht benaderen. Nadat je bent aangemeld kun je dus uitgenodigd worden om deel te nemen aan een enquête.

 

Invullen enquête op Internet

Per e-mail ontvang je een uitnodiging om deel te nemen aan een enquête. Dit zal naar verwachting een aantal keren per jaar zijn. In de e-mail wordt vermeld waar de enquête over gaat en hoeveel tijd het invullen in beslag neemt. Je antwoorden worden vervolgens anoniem verwerkt. Wij behandelen al jouw gegevens strikt vertrouwelijk.

Wanneer je de vragenlijst volledig hebt ingevuld, wordt deze automatisch verstuurd. Het is mogelijk het onderzoek tussentijds af te sluiten. De antwoorden die je dan al hebt ingevuld, worden in dat geval opgeslagen. Je kunt later gewoon verder gaan waar je gebleven bent.

 

Hoe zit het met mijn privacy?

We respecteren je privacy; jouw gegevens (zoals je e-mailadres) worden uitsluitend gebruikt om je uit te nodigen voor een onderzoek. Je gegevens geven wij niet door aan derden en gebruiken we ook niet voor verkoopdoeleinden. De antwoorden die je geeft tijdens het onderzoek blijven altijd anoniem. privacy statement

 

Kan iedereen lid worden van het vriendenpanel?

Ja, iedereen die wel eens een product van FrieslandCampina gebruikt kan lid worden van het panel.

 

Ik heb me aangemeld. Hoe gaat het nu verder?

Direct nadat je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail met jouw persoonlijke toegangscode en wachtwoord. Met deze gegevens heb je toegang tot jouw profielpagina, waar je eventueel je persoonlijke gegevens kunt aanpassen. Met behulp van de antwoorden op deze vragen kunnen wij je doelgericht benaderen. Wij willen je namelijk niet lastig vallen met onderzoeken die niet voor jouw van belang zijn.

 

Ik heb me ingeschreven voor het vriendenpanel, maar ik ontvang (bijna) geen uitnodigingen voor onderzoek(en). Hoe kan dat?

Er zijn een aantal mogelijke oorzaken:
1. Je hebt je gegevens tijdens het inschrijven niet volledig ingevuld. Op jouw profielpagina kun je enkele aanvullende gegevens over jezelf invullen, zoals je leeftijd, en de merken die je gebruikt en waarvoor je benaderd wilt worden. Als je deze gegevens volledig invult, heb je een grotere kans om uitgenodigd te worden voor onderzoeken. Voor de meeste onderzoeken wordt namelijk een selectie gemaakt van panelleden die aan bepaalde kenmerken voldoen.

2. Niet iedereen wordt voor ieder onderzoek uitgenodigd. Voor sommige onderzoeken moeten de deelnemers voldoen aan een bepaald profiel (bijvoorbeeld bepaalde regio of leeftijd).

3. Wanneer je nog nooit een uitnodiging voor deelname hebt ontvangen, vragen we je het e-mailadres dat je bij de inschrijving hebt opgegeven te controleren. Misschien is er tijdens het inschrijven per ongeluk een typefout gemaakt. Of misschien heb je inmiddels een ander e-mailadres. Je kunt je e-mailadres en andere persoonlijke gegevens raadplegen en eventueel corrigeren op je eigen profielpagina.

4. Wellicht worden e-mails tegen gehouden door een spamfilter. Uitnodigingen voor onderzoeken worden altijd gestuurd vanuit een e-mailadres vanaf het domein ‘mwm2.nl’. Zorg ervoor dat dit e-mailadres niet als afzender van ongewenste mail beschouwd wordt en zorg ervoor dat dit e-mailadres als toegestane afzender op de lijst van gewenste mail opgenomen wordt.

 

Heb ik speciale software nodig om mee te doen?

Nee, je hebt geen speciale software nodig. Het enige dat je nodig hebt, is toegang tot het Internet en een eigen e-mailadres zodat we je per mail kunnen uitnodigen voor de onderzoeken.

 

Hoe weet ik dat er een onderzoek is waaraan ik kan meedoen?

Je krijgt per e-mail een uitnodiging tot deelname aan het onderzoek. In deze e-mail staat een link naar een inlogpagina waarmee je automatisch wordt toegelaten tot de enquête.

 

Moet ik een onderzoek meteen invullen?

Nee, je kunt de vragenlijst invullen op een tijdstip dat jouw het beste schikt. Let wel op de periode dat het onderzoek ingevuld kan worden, dit varieert per onderzoek van enkele dagen tot enkele weken.

 

Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?

De lengte van de vragenlijst verschilt per onderzoek. Wij proberen de vragenlijst altijd zo kort mogelijk te houden. Gemiddeld genomen, kost het beantwoorden van de vragen zo’n 5 à 10 minuten.

 

Hoe vaak ontvang ik een vragenlijst?

Als u meedoet aan het vriendenpanel ontvang je een aantal keer per jaar een uitnodiging om een enquête in te vullen via Internet. Hoe vaak we je uitnodigen hangt onder meer af van je profiel. We nodigen je namelijk alleen uit voor onderzoek dat op jouw persoonlijke situatie is afgestemd.

 

Ben ik verplicht om aan alle onderzoeken deel te nemen?

Nee, deelname is niet verplicht. Als je een keer geen tijd of geen zin hebt om een enquête in te vullen, kun je de uitnodiging gewoon negeren. je blijft dan gewoon lid van het vriendenpanel.

 

Wat voor onderzoeken kan ik verwachten?

De onderzoeken kunnen gaan over diverse onderwerpen, maar hebben altijd betrekking op onze merken. Je kunt dan onder meer denken aan onderzoeken over onze producten, onderzoeken naar reclame uitingen, onderzoeken naar specifieke acties, etc.

 

Wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten?

De resultaten van het onderzoek zullen worden gebruikt om de producten en acties van onze merken te verbeteren.

 

De vragenlijst werkt niet, wat moet ik doen?

Mocht de link naar de vragenlijst niet werken: kopieer de link vanuit de uitnodigingsmail naar de adresbalk van je internet browser. Indien je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact met ons op via het e-mailadres panelfrieslandcampina@mwm2.nl.

 

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Via jouw profielpagina kun je je wachtwoord laten toesturen. Als je in het formulier je e-mailadres invult en op ‘Wachtwoord vergeten’ klikt, krijg je binnen enkele minuten een link om een nieuw wachtwoord aan te vragen toegestuurd.

 

Ik heb een nieuw e-mailadres, wat moet ik doen?

Je kunt je e-mailadres en andere persoonlijke gegevens raadplegen en eventueel corrigeren op jouw eigen profielpagina.

 

Ik wil me uitschrijven uit het vriendenpanel, wat moet ik doen?

Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven. Na uitschrijving benaderen wij je niet meer voor onderzoeken.

 

Ik heb een andere vraag, wat moet ik doen?

Je kunt je vraag stellen aan het e-mailadres panelfrieslandcampina@mwm2.nl.
Binnen twee werkdagen ontvang je een antwoord.

‹ Terug naar de uitleg

Contact

Heeft u een vraag of is het product niet naar wens? Heeft u een foto of een verhaal dat u met ons wil delen? Wij horen het graag!

UW REACTIE

Soort reactie*

Product*

Reactieomschrijving*

Bijlagen (bijv. foto's of afbeeldingen)

UW GEGEVENS

Aanhef*

De heerMevrouw

Voorletter(s)*

Tussenvoegsel

Achternaam*

Straat

Huisnummer

Postcode

Plaats

E-mailadres*

Telefoon

Ik ga akkoord met de website voorwaarden.*

U kunt ons ook (gratis) bellen: 0800-0203320. Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur.

De velden met * hebben wij minimaal nodig om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wij gebruiken uw gegevens niet ongevraagd voor andere doeleinden.

© 2018 CoolBest | Privacy beleid | Cookie beleid | Website voorwaarden © 2018 CoolBest
Privacy beleid
Cookie beleid
Website voorwaarden