100% Puur sap

Sap van CoolBest bevat enkel het sap van geperst fruit.

Daarom heeft ons sap de natuurlijke kleur, geur en smaak van het fruit. Het sap bevat dus nooit toevoegingen zoals suikers, zoetstoffen of niet natuurlijke grondstoffen. In ons sap zit alleen de van nature aanwezige fruitsuikers.

Bron van voedingsstoffen

Omdat pure sappen zijn gemaakt van geperst fruit, bevatten ze ook een groot deel van de voedingswaarden van fruit. Zo zijn bijna al onze 100% fruit sappen van nature een bron van vitamine C. CoolBest Premium Pineapple is een bron van kalium. CoolBest Premium Orange is zelfs een natuurlijke bron van vitamine C, kalium én foliumzuur. Sterker nog, CoolBest Premium Orange bevat zelfs meer kalium dan een glas versgeperst sinaasappelsap!

Het drinken van CoolBest sap draagt dus bij aan de inname van goede voedingsstoffen. Hieronder een kort overzicht wat deze voedingsstoffen precies voor je lichaam doen!

✔   Vitamine C  draagt bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem en verhoogt de opname van ijzer. Deze vitamine helpt het lichaam bij de normale vorming van collageen voor het normaal functioneren van de bloedvaten, botten en huid.
✔   Foliumzuur  draagt ook bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem en het verminderen van vermoeidheid.
✔   Kalium  helpt je lichaam met het behoud van een normale bloeddruk en het normaal functioneren van het zenuwstelsel en de spieren.

CoolBest Premium Orange bevat meer kalium dan een glas versgeperst sinaasappelsap!

Voedingswaarden

2 stuks fruit: we weten dat het goed voor ons is, maar toch lukt het ons niet elke dag. Sap uit concentraat is gemaakt van geperst fruit, en doordat dit concentraat wordt ingevroren, blijven alle vitaminen en mineralen zo goed mogelijk behouden. De voedingswaarden van sap uit concentraat zijn daarmee vergelijkbaar met versgeperst sap. Omdat voor één glas (200 ml) CoolBest gemiddeld 3 sinaasappels worden geperst, krijg je meer van de goede voedingswaarden vitamine C, kalium en foliumzuur binnen dan bij het eten van 1 sinaasappel. Drink daarom niet te veel, maar geniet met mate.

Als je bijvoorbeeld een glas (200 ml) CoolBest Premium Orange drinkt, krijg je de volgende voedingswaarden binnen:

✔   Energie uit fruitsuikers: 84 kcal, dit is  4%  van de aanbeveling (Dagelijkse Referentie-Inname) van 2000 kcal voor een volwassene.
✔   Voedingsvezel: 0,96 gram, daarmee krijg je  40%  binnen van de hoeveelheid als je 1 sinaasappel eet.
✔   Vitamine C: 68 mg, dit is  85%  van de Dagelijkse Referentie Inname.
✔   Foliumzuur: 50 µg, dit is  25%  van de Dagelijkse Referentie Inname.
✔   Kalium: 400 mg, dit is  20%  van de Dagelijkse Referentie Inname

Share on